News

APTUR-Balears critica la doble postura del PP amb el lloguer vacacional

Palma. 12.06.2017.-

APTUR-Balears ha criticat la doble postura del PP sobre el lloguer vacacional arrel de les declaraciones realizadas avui per la seva portaveu al Parlament, Margalida Prohens, assegurant que el Govern hauria d’escoltar les advertències del Ministeri d’Economia. Segons l’associació, el Partit Popular no defensa el mateix a Balears que a Madrid. Mentres que el govern de  l’Estat defensa que no s’han d’introduir mesures restrictives, el Partit Popular de Balears prohibí el lloguer vacacional a plurifamiliars amb la seva llei de 2012, i manté aquesta postura a l’actualitat, entrant en contradicció amb les advertències mencionades.

 

Share it on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *